Het kan gebeuren dat uw sieraad beschadigd is aangekomen of dat uw ketting na een ongelukje breekt. Hiervoor hebben wij natuurlijk een reparatieservice en een garantie.


Garantie

U heeft een garantie van 30 dagen. Deze garantie houdt wel in dat u normaal gebruik maakt van het sieraad en u de onderhoudsadviezen die vermeldt staan op Brigitte Dam.com in gebruik heeft genomen.

Binnen dit termijn wordt uw product kosteloos gerepareerd. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen het probleem naar tevredenheid op te lossen.
Voor meer informatie over de garantie en de onderhoudsadviezen kunt u de Algemene Voorwaarden raadplegen.


Beschadigd artikel na ontvangst

Het is vervelend maar het kan gebeuren dat er een sieraad beschadigd is geraakt tijdens haar reis naar haar bestemming.
Wanneer u een beschadigd product ontvangt dient u dit zo spoedig mogelijk aan te geven via het contactformulier op de website. Dit moet binnen 3 dagen na ontvangst gebeuren. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen en de details van beschadiging, versturen wij de nodige informatie voor het terugzenden van het product inclusief een pdf-bestand waar de nodige gegevens opstaan en welke u dient uit te printen en met uw product mee verzendt. De verzendkosten zijn in dit geval voor onze rekening.

Zodra wij het beschadigde product hebben ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt het nieuwe product direct naar u toegezonden. Ook deze verzendkosten zijn voor ons.


Reparatie service

U kunt te allen tijde uw sieraad, welke bij ons is gekocht, laten repareren door ons. Mocht het sieraad beschadigd zijn geraakt binnen de garantie, dan wordt de reparatie zelfs kosteloos uitgevoerd. Voor meer informatie hierover, zie de algemene voorwaarden.

Mocht bijvoorbeeld uw sieraad een Swarovski steen zijn verloren of is uw ketting gebroken, dan kunt u deze voor een klein bedrag door ons snel laten repareren. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website.

Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen en de details van beschadiging, versturen wij de nodige informatie voor het terugzenden van het product inclusief een pdf-bestand waar de nodige gegevens opstaan en welke u dient uit te printen en met uw product mee verzendt. De verzendkosten zijn in dit geval voor uw rekening.


Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

X