Het kan gebeuren dat u twijfelde over uw aankoop, en bij het binnenkrijgen van uw product toch liever een ander sieraad had besteld of zelfs liever het product retourneert. Of is het sieraad beschadigd aangekomen tijdens een turbulente reis? Hieronder kunt u lezen hoe u uw product kunt ruilen, retourneren of laten repareren.


Ruilen

Wanneer blijkt dat u toch liever een ander product had willen bestellen, kunt u, na overleg met ons, uw product ruilen voor een gewenst ander product. Let wel, oorbellen kunnen niet geruild worden in verband met hygiëne voorschriften.

Wanneer u uw product wilt ruilen dient u dat aan te geven via het contactformulier op de website. Hierbij kunt u meteen aangeven waarom u het product wilt ruilen en voor welk ander product. Zodra wij uw verzoek tot ruilen hebben ontvangen, verstuur ik de nodige informatie voor het terugzenden van het product inclusief een pdf-bestand waar de nodige gegevens opstaan en welke u dient uit te printen en met uw product mee verzendt. De verzendkosten zijn over het algemeen voor uw eigen rekening.

Zodra wij het door u teruggestuurde product, inclusief het vereiste pdf-bestand, hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging van ons en wordt het nieuwe product direct naar u opgestuurd.

Wanneer het product wat u wilt ruilen duurder is dan het nieuw te ontvangen product, ontvangt u binnen 5 werkdagen het overige bedrag terug. Wanneer het product wat u wilt ruilen goedkoper is dan het nieuw te ontvangen product, dient u dit bedrag over te maken. Pas na ontvangst van dit bedrag, wordt u nieuwe product toegezonden.


Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Let wel, oorbellen kunnen niet geretourneerd worden in verband met hygiëne voorschriften.

Wanneer u uw product wilt retourneren dient u dat aan te geven via het contactformulier op de website. Hierbij kunt u meteen aangeven waarom u het product wilt retourneren en of er eventueel een passende oplossing te vinden is.

Zodra wij uw verzoek tot retourneren hebben ontvangen en uw reden van retour, versturen wij de nodige informatie voor het terugzenden van het product inclusief een pdf-bestand waar de nodige gegevens opstaan en welke u dient uit te printen en met uw product mee verzendt. De verzendkosten zijn over het algemeen voor uw eigen rekening.


Beschadigd product

Het is vervelend maar het kan gebeuren dat er een product kapot is gegaan tijdens zijn reis naar zijn bestemming.

Wanneer u een beschadigd product ontvangt dient u dit zo spoedig mogelijk aan te geven via het contactformulier op de website. Dit moet binnen 3 dagen na ontvangst gebeuren. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen en de details van beschadiging, versturen wij de nodige informatie voor het terugzenden van het product inclusief een pdf-bestand waar de nodige gegevens opstaan en welke u dient uit te printen en met uw product mee verzendt. De verzendkosten zijn in dit geval voor onze rekening.

Zodra wij het beschadigde product hebben ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt het nieuwe product direct naar u toegezonden. Ook deze verzendkosten zijn voor ons.


Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

X