High-end Collectie

High-end Collectie

with Geen reacties
Ontzettend gaaf nieuws! Er komt een high-end collectie aan!!! In deze collectie zijn alle sieraden gemaakt van 14 karaat goud, 925 zilver of gold filled materiaal. Deze sieraden gaan een leven lang mee. Ook de meer luxe sieraden voor formele avonden uit zullen in deze collectie komen.

Naast de nieuwe sieraden zullen enkele populaire sieraden uit de andere collecties worden omgetoverd tot een sieraad uit de high-end collectie. Dit betekent dat het materiaal wordt vervangen voor 14 karaat goud of 925 zilver.

Wij zijn nu druk bezig met alles voorbereiden, meer nieuws volgt snel! Hier alvast een kijkje achter de schermen voor de nieuwe collectie! Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Een kijkje achter de schermen!

Ontspanning & inspiratie

Naast al dat werken zorg ik ook voor een gezonde en uitgebreide lunch, ga ik er even lekker tussen uit om wat nieuwe inspiratie op te doen en brand ik heerlijke geurkaarsen en drink fruitthee! Op de foto ben ik onder andere in een zeer dromerige theetuin regelrecht uit een Walt Disney film een framboos smoothie aan het drinken. Het is daar echt bijna te perfect mooi!

X