Cultureel Festival in Baarn!

with Geen reacties
Brigitte Dam Jewelry Design Wij zijn er dit jaar ook weer bij en zullen te bereiken zijn vanaf de Laanstraat en staan op de Oranjestraat. Midden in het centrum! Wij laten onze nieuwe collectie meteen zien en er zijn zelfs sieraden te koop welke nog niet online aangeboden zijn! Wees dus de eerste met een uniek handgemaakt juweel! Het festival Het festival vindt plaats in Baarn. Met name in de winkelstraten en in de Pekingtuin. Naast kunstkraampjes zijn er ook … Read More

Met Gala 2015

with Geen reacties
Het Met Gala 2015 is weer geweest in New York. Met, wat staat voor Metrepolitan Museum of Art, stond dit jaar in het teken van China. ‘Through the Looking Glass. Elk jaar weer is het een spektakel van de meest bijzondere en opvallende kledingstukken. Designers kunnen hier hun creativiteit los laten en het resultaat is elk jaar weer prachtig. Hieronder kunt u mijn favorieten bekijken. Ook hier haal ik inspiratie uit, de kleuren, de vormen en de algehele sfeer. Wat vonden jullie ervan?

Nieuwe collectie eind mei 2015!

with Geen reacties
Het is weer zover, eind mei 2015 publiceren wij onze nieuwe collectie en zal ook de website verder aangevuld worden. Wat een drukte maar er zit vooruitgang in!!! We gaan bijvoorbeeld ook een lookbook plaatsen, er komen meer nieuwsberichten online waardoor wij u een betere kijk kunnen geven in alles wat wij doen achter de schermen! En er komen nieuwe evenementen aan. Spannend! Wij zien jullie graag snel terug! xoxo – B. P.S. ‘Met Gala 2015’ verslag komt binnenkort uit!

X