Nieuwe invulling, nieuw materiaal & nieuwe ontwikkelingen!

Nieuwe invulling, nieuw materiaal & nieuwe ontwikkelingen!

with Geen reacties
We zijn weer online! En met allemaal mooie nieuwe foto's. We zijn zelf zeer enthousiast over de uitstraling en hopen dat jullie dat ook zijn natuurlijk.

Waar wij met name erg blij mee zijn, zijn de nieuwe ontwikkelingen die zich plaats vinden. Wij kunnen hierdoor nu een deel van de High-End Collection in puur 14 karaat goud aanbieden! De producten die ook in 14 karaat goud besteld kunnen worden zijn aangegeven met een geel lintje om de foto. Ook kunt u in de zijbalk van de winkel aanklikken dat u de producten enkel in 14 karaat goud wilt bekijken.
De verzendkosten zijn wel iets verhoogd, naar 7,50 euro, wegens beveiliging tijdens verzending. Deze bestellingen worden namelijk aangetekend (inclusief een track & trace code) verstuurd, wat betekent dat er altijd iemand moet tekenen bij ontvangst. Ook worden de bestellingen verzonden in dozen in plaats van enveloppen en worden ze verzekerd verstuurd. We hebben hiervoor gekozen omdat het toch gaat om echt gouden producten met edelstenen zoals robijnen en saffieren. Deze zijn erg waardevol.

Naast het nieuwe materiaal hebben wij nu ook een 'What's your inspiration?' boek online. Hierin zullen wij sporadisch tekst, tekeningen en foto's plaatsen welke ons hebben geïnspireerd deze collectie, en toekomstige collecties, samen te stellen. U kunt het boek links onderin de website bekijken. Wij zullen binnenkort ook Lookbooks online gaan plaatsen in deze vorm.

Verder vindt u wat meer leuke nieuwtjes over mode, zoals de laatste Chanel fashion show, en leuke foto's met spoilers!

Al met al zijn wij enthousiast, volgt er snel nog meer spannend nieuws en ontvangen wij graag uw feedback over de nieuwe layout!

screenshots
X